Online hirdetésfeladás

15 % kedvezmény!

Ha honlapunkon keresztül rendeli meg hirdetését, 15% kedvezményt nyújtunk apróhirdetése vagy keretes hirdetésének listaárából!

Hirdetését feladhatja online a Soproni Szuperinfóba! Kérjük töltse ki a mezőket, adja meg a kért adatokat. A hirdetés feladása után kap egy visszaigazoló e-mailt, melyben szerepel hirdetési azonosítója, illetve bankszámlaszámunk. Hirdetése csak abban az esetben jelenik meg, amennyiben Ön a hirdetés díját postai utalványon (Mediaworks Hungary Zrt., 9400 Sopron, Frankenburg út 2/a) vagy átutalással kiegyenlíti a Mediaworks Hungary Zrt. számlájára. Fontos! Befizetéskor minden esetben tüntesse fel hirdetési azonosító számát! Amennyiben elküldi az utalás banki bzonylatát a hirdetes@szuper.info.hu címre, úgy hirdetését azonnal tudjuk rögzíteni. Kérjük, hogy keretes hirdetések feladásakor az esetlegesen csatolt dokumentumokat ellenőrizze! Felhívjuk figyelmét, hogy a feltöltött képet csak abban az esetben tudjuk felhasználni, ha azok minősége megfelelő a nyomdai kivitelezésre (minimum 500 pixel képszélesség)! A hirdetés feladója a hirdetési űrlap kitöltésével és elküldésével elfogadja az Általános online hirdetési feltételeket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetés szövegét a magyar helyesírás szabályai szerint küldje be. Amennyiben szándékosság feltételezhető a szavak egyben- vagy különírás szabályainak megszegésében, úgy a Mediaworks Hungary Zrt. elállhat a hirdetés közlésétől.

Felhívjuk figyelmét, hogy ÁLLÁSHIRDETÉS FELADÁSÁNÁL a hirdetési szövegbe törvényi előírás szerint szerepelnie kell a munkát kínáló cég nevének.
A számlázási adatoknál a hirdetésben szereplő munkáltató pontos címe, adószáma szerepeljen.
Amennyiben külföldi munkalehetőséget szeretne hirdetni, kérjük előtte vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.