Nyár, napsütés, gondtalan nyaralás. Minden megvan ahhoz, hogy ez így legyen. Nézzük csak! Igazolványok, bankkártya, jogosítvány, forgalmi, biztosítások, nekem és a gépnek……..hát persze, hogy megvan minden, hiszen már nem először utazom.  Az édes semmit tevés közben, a rutinos nyaralónak nincs is más dolga, mint, fürdőzni, napozni, enni, inni, kikapcsolódni. A telefont nem használjuk, majd este megnézem.

A 9. napon este üzenetet kapok. FONTOS! Ajánlott levelet kaptam a Jegyzői Hivataltól. Gyorsan intézkedjek, mert a kocsimat kivonják a forgalomból. Adjam le a rendszámomat! Paragrafusok, időpontok, 500000,- Ft büntetési tétel. Indoklás: Nem fizettem be a kötelező felelősségbiztosításomat. Illetve nincs igazolt szerződésem, ami bizonyítja, hogy van biztosításom.

Miiiiiii??? Elő a forgalmit! Hiszen egy hónapja voltam a biztosítóban, hogy elhozzam a Nemzetközi gépjármű biztosítási kártyámat. Itt van nálam! Plusz a kis fehér fecni, (Igazoló lap, köt. fel. bizt) az áll rajta, hogy érvényes október 31-ig. Pakolás, utazás haza, nyaralás erőszakosan befejezve.  Vasárnap egész este kotorászás a papírok között. A bankból utaltak a biztosítónak. Akkor én most kinek fizetek és mit?  Tiszta dili!!!

Hétfőn irány a biztosító. (A.H.)

Odatettem az ügyintéző elé a forgalmimat és érdeklődtem, hogy : Tessék mondani ennek az autónak rendben van a felelősség biztosítása? És lássunk csodát!!  A válasz: Igen teljesen rendben van minden! Köszönöm, akkor meg tudná nekem mondani miért kapok ilyen HATÁROZATOT? Egy kis keresgélés a számítógépen és már meg is kapom a kielégítő választ. Nem Ön az egyetlen, sajnos egy kis adminisztrációs hiba miatt van az egész. Nincs a szerződésemben benne a forgalmi engedély száma, ami alapján nem tudják az adatnyilvántartóban beazonosítani az autóhoz tartozó biztosítást.  ÓÓÓÓÓÓ!!!! Egy kis adminisztrációs hiba????

És akkor engem fenyegetnek azzal, hogy nem használhatom az autómat?!

Engem akarnak megbüntetni 500000,- Ft-ra?!

Hétfőn nekem kell az egész délelőttömet ügyintézéssel tölteni, kifizetni a parkolási díjat, sorban állni, magyarázkodni.

Hogy az a jó édes…….(megfelelő szövegrész beillesztendő)!!!!!

Ja és egyébként semmi különös csak be kell mutatni a biztosítást igazoló szelvényt és már kész is! Majd küldik a Határozatot törlő Határozatot. Nagyszerű!

Aha??? És hány ember dolgozott még ezen az ügyön? A biztosítós ügyfélszolgálatos, az okmányirodai ügyfélszolgálatos, a jegyzői hivatal ügyintézője, az iktató, a posta, a postás…….Te jó ég nem lehetett volna az a szerencsétlen szerződést átnézni és hiánypótlást kérni, hogy meglegyen a kezdetekkor az a bizonyos szám????

Itt vagyunk ma 2010 nyarán. ……és az embernek megáll az esze!!!

CategoryErről-arról
Logo_footer

A Soproni Szuperinfó kiadója:

  • Szuperinfó Magyarország Média Kiadói Kft.
  • Székhely: 8200 Veszprém, Házgyári u. 12.
  • Telephely: 9400 Sopron, Frankenburg út 2/a
  • Cégjegyzékszám: Cg. 19-09-507462
  • Adószám: 10384730-2-19

Szerkesztőség:

  • 9400 Sopron, Frankenburg út 2/a
  • e-mail: hirdetes@szuper.info.hu

Ügyfélszolgálati irodánk nyitva tartása:

  • Hétfőtől csütörtökig: 7.30-16.00
  • Péntek: 7.30-14.30
  • Szombat, vasárnap: zárva