A Juhász Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-ben alakult. Alapításkori szándéka vállalkozások, gazdasági társaságok, szervezetek üzleti sikereit támogató reklámújság kiadása volt. A Szuperinfó Laphálózat tagjaként, de területileg önálló, ingyenesen terjesztett újsággal, a Soproni Szuperinfóval új kategória alakult a helyi média piacon.

A kezdeti szándék életképességét és hasznosságát mi sem bizonyítja jobban mint az eltelt 25 év. Több ezer ügyfél és olvasó hűsége és megelégedettsége cégünk tevékenységének garanciája. Stratégiai terveinkben nagy szerepet kap az informatika és ügyfeleink teljes körű, magas színvonalon történő kiszolgálása.

A minden szombaton 27300 példányban postaládába terjesztett újságunk, már csütörtökön este lapozgatható weboldalunkon. Soproni Szuperinfót kedvelő olvasóink a facebookon is megtalálnak minket.

A Szuperinfó  Laphálózat tagjaként ügyfeleink hirdetéseit az ország összes Szuperinfójába el tudjuk juttatni.

A változó igények, valamint a technikai eszközök fejlődésével szolgáltatásaink körét egyre bővítettük:
a CégInfó céginformációs adatbázisban egyszerűen és könnyen megtalálják partnereinket www.a-ceginfo.hu
a Szuperrandi társkereső oldalunkon segítségünkkel megtalálhatja párját www.szuperrandi.hu

A Juhász Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Sopron kiemelkedő médiumaként elkötelezett a társadalmi szerepvállalás iránt. A város életében meghatározó szerepet vállalunk, mivel lehetőségeinkhez mérten támogatjuk a társadalmi problémák megoldását célzó kezdeményezéseket és ennek érdekében jelentős erőfeszítéseket teszünk. Ilyen terület a sport, a kultúra, a hátrányos helyzetű tehetséges gyermekek fejlesztése, valamint az egészségügy és a környezetvédelem támogatása.

A Juhász Kft. az említett folyamatoknak, valamint az összehangoltabb csapatmunkának köszönhetően évről-évre bővült, fejlődött. 2016-tól a Soproni Szuperinfó a Juhász Kft. tulajdonosaként a LapCom Zrt. kiadásában jelenik meg.

Filozófiánk
Azért vagyunk, hogy a megrendelőink velünk szemben támasztott követelményeit a lehető legmagasabb szinten kiszolgáljuk kellő profitot szerezve ahhoz, hogy növeljük piaci részesedésünket a tervezett ütemben. Kielégítsük dolgozóink minőségi élettel szemben támasztott igényeit és megfeleljünk a tulajdonosi elvárásoknak.