Soproni Szuperinfó 1991-ben a Juhász Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. gondozásában került kiadásra.  Az akkori tulajdonosok alapításkori szándéka vállalkozások, gazdasági társaságok, szervezetek üzleti sikereit támogató reklámújság kiadása volt. A Szuperinfó Laphálózat tagjaként, de területileg önálló, ingyenesen terjesztett újsággal, a Soproni Szuperinfóval új kategória alakult a helyi média piacon.

A kezdeti szándék életképességét és hasznosságát mi sem bizonyítja jobban, mint az eltelt 27 év. Több ezer ügyfél és olvasó hűsége és megelégedettsége cégünk tevékenységének garanciája. Stratégiai terveinkben nagy szerepet kap az informatika és ügyfeleink teljes körű, magas színvonalon történő kiszolgálása.

A minden szombaton 28300 példányban postaládába terjesztett újságunk, már csütörtökön este lapozgatható weboldalunkon. Soproni Szuperinfót kedvelő olvasóink a facebookon is megtalálnak minket.

A Szuperinfó  Laphálózat tagjaként ügyfeleink hirdetéseit az ország összes Szuperinfójába el tudjuk juttatni.

Újságunk Sopron kiemelkedő médiumaként elkötelezett a társadalmi szerepvállalás iránt. A város életében meghatározó szerepet vállalunk, mivel lehetőségeinkhez mérten támogatjuk a társadalmi problémák megoldását célzó kezdeményezéseket és ennek érdekében jelentős erőfeszítéseket teszünk. Ilyen terület a sport, a kultúra, a hátrányos helyzetű tehetséges gyermekek fejlesztése, valamint az egészségügy és a környezetvédelem támogatása.

A Soproni Szuperinfó 2016 januárjától a Juhász Kft. tulajdonosa a Lapcom Kiadó Zrt. gondozásában kerül kiadásra.

Filozófiánk
Azért vagyunk, hogy a megrendelőink velünk szemben támasztott követelményeit a lehető legmagasabb szinten kiszolgáljuk kellő profitot szerezve ahhoz, hogy növeljük piaci részesedésünket a tervezett ütemben. Kielégítsük dolgozóink minőségi élettel szemben támasztott igényeit és megfeleljünk a tulajdonosi elvárásoknak.